Om oss

Voyage Marketing er et kreativt markedsbyrå med nisje kompetanse innen Regenerativ Markedsføring som tilbyr kunder tjenester og rådgivning innen Digital Markedsføring.

Vi kan og forstår viktigheten av en optimalisert nettside med rett miks av kampanjer og digitale kanaler for å øke kjennskap og generere leads.

Vi er interessert i teknologi og legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling med deg som vår kunde.

Du vil raskt finne ut at vi er nysgjerrige og dedikerte til ditt prosjekt, og at vi liker å samarbeide og er positivt innstilte. 

Typisk tar vi initiativ og setter alltid kundens produkter og prosjekter i fokus.

Vi liker å holde oss oppdatert på trender og digitale verktøy, og har lidenskap for innovative markedsføringsstrategier. 

Og det er grunnen til at vi har valgt å engasjere oss i rådgivning innenfor Regenerativ Markedsføring.

Kjerneverdier

Vi setter kunden først

Vi anbefaler alle våre kunder en regenerative marketing tilnærming

Vi gir alltid våre beste råd og anbefalinger

Vi leverer det vi har sagt

Møt Teamet

Alexander

Kristensen

Digital Rådgiver og

Sertifisert Digital Markedsfører

Har i mange år jobbet som Prosjektleder, Key Account Manager og Salgskonsulent. En av mine beste egenskaper er min evne til å skape og utvikle strategier og konsepter på en kreativ måte. På mange måter er min misjon å hjelpe andre til å forstå verden bedre. Da må man være opptatt av kloden vår og dens bæreevne for å skape nye ideer og se muligheter. Som person kan jeg lett bli inspirert og engasjert, samtidig som jeg er energisk. Jeg tenker at salg og digital markedsføring smelter sammen når markedsførere tenker mer som selgere, og når selgere tenker mer som markedsførere. For å lykkes i kampen om kundene må man forstå kundereisen, bygge tillit og en sterk relasjon til kunden.

Voyage Marketing Norway, Digital Markedsføring byrå med fokus på regenerativ markedsføring

Voyage Marketing Norway, Digital Markedsføring byrå med fokus på regenerativ markedsføring

Ruta

Zakarauskaite

Digital Markedsfører og

Sertifisert Prosjektleder

Entreprenør ånd med en åpen og kreativ mindset. Med stor lidenskap for digital markedsføring og sosiale medier. Har også bygget egen digital business innenfor sosiale medier med fokus på helse, miljø og bærekraft. Min største fokus er å bidra til å gjøre verden til et bedre sted gjennom bærekraftig utvikling og regenerativ tilnærming. Vil dele dette med kundene våre og hjelpe dem til å drive sin business på en meningsfull måte. Jeg har mange års erfaring innenfor felt som sosiale medier, digital markedsføring, ledelse, salg og kundebehandling.

Voyage Marketing Norway, Digital Markedsføring byrå med fokus på regenerativ markedsføring

Ruta Zakarauskaite

La oss ta en prat